Terapi

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, og jeg har fordybet mig i terapi med unge og voksne, samt i oplevelsen af at være gravid og nybagt forælder.

Jeg arbejder fleksibelt og dynamisk med udgangspunkt i din situation. Jeg inddrager primært elementer fra mentaliseringsbaseret terapi, eksistentiel psykologi og Compassion Fokuseret Terapi (CFT). Det betyder, at jeg er optaget af nærvær, relationer og balancen mellem de vilkår, vi må leve med, og de forandringsmuligheder, vi har i vores eget liv. Det vigtigste for mig er, at du føler dig tryg, set og hørt i mødet med mig. Jeg tilpasser behandlingen dine behov og justerer den undervejs i samarbejdet med dig.

Jeg har tidligere arbejdet med blandt andet stress og bekymring i studie-, arbejds- og familieliv samt angst, depression, sorg, sårbare relationer, graviditet, forældreskab og familiedannelse. Vi tager udgangspunkt i dine behov og arbejder udforskende, eller inddrager konkrete øvelser og arbejder målrettet på at løse specifikke udfordringer. Jeg tilbyder derfor både længerevarende terapeutiske forløb og kortere rådgivningsforløb.


Jeg får løbende supervision og opsøger ligeledes viden gennem litteratur, kurser og tværfagligt samarbejde.

Tag endelig kontakt, hvis du mangler én at snakke med. Et telefonopkald eller en mail til mig er helt uforpligtende, og vi vil i fællesskab undersøge, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og underlagt loven om tavshedspligt. Jeg arbejder efter Psykolognævnets retningslinjer, psykologloven og Etiske Principper for Nordiske Psykologer.